Sfaturi pentru o nunta ideala
Orice poveste incepe cu primul capitol. In povestea voastra personajele principali sunteti VOI, cei care scrieti primul capitol al povestei voastre proprii.
In clipa cand ati hotarat sa va uniti destinele, v-ati inchipuit nunta voastra desprinsa din vis, magica si speciala.
O nunta in aer liber, in padure poate fi chiar mai mult decat ai visat!

Organizarea nuntii este foarte importanta, avand in vedere ca ziua nuntii reprezinta unul dintre cele mai importante zile din viata unui cuplu.
Dar o nunta in padure are nevoie si de mai multa grija si atentie la toate detaliile. De aceea este necesar ca totul sa fie pus la punct. Pentru orice problema exista si solutii.

Te ajutam cu cateva sfaturi pentru ca nunta in padure sa fie impecabila, avand mai multe avantaje fata de locatiile de tip inchis.1. Mai aproape de natura inseamna ca ai deja un decor frumos si nu ai nevoie sa-ti faci multe griji pentru detalii.

2. Alegeti o locatie cu cat mai mult spatiu liber, in aer liber - v-a fi suficient loc pentru relaxare, cat si de joaca pentru invitatii cu copii.

3. Stilul ales pentru evenimentul vostru trebuie sa fie unul liber, simplu dar original, exact ca locatia pe care ati ales-o pentru nunta voastra in padure.

4. Alegeti locatia unde aveti posibilitatea de a pune in functiune planul B, in caz de vreme nefavorabila.

5. Uitati de tot si simtiti-va bine! Este cea mai importanta zi din viata voastra!